2013-08-04 17:57:04
Φωτογραφία για Η τρομολαγνεία είναι αμάρτημα κατά τη θρησκεία και ανωμαλία κατά την επιστήμη
του Κώστα Βουκελάτου

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η τρομολαγνεία θεωρείται ένας από τους τρόπους που χρησιμοποιεί το κράτος για να εισπράξει και να υπεξαιρέσει όσα περισσότερα μπορεί από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους.

Προσπαθώ να σκεφτώ έναν τρόπο να αρχίσω που να μην θυμίζει σχολική έκθεση, «η λαγνεία είναι…» κλπ., άλλωστε δεν χρειάζεται η ερμηνεία της λέξης – όλοι ξέρουμε τι είναι η λαγνεία (lussuria), και ο δαίμονας που την αντιπροσωπεύει είναι ο Ασμοδαίος [Asmodeus].

Η λαγνεία αυτή καθ’ εαυτή είναι μια αμαρτωλή αντίληψη ένα από τα επτά αμαρτήματα και χρησιμοποιείται συχνά ως δικαιολογία για την πραγματοποίηση μιας άλλης αμαρτίας στην προκειμένη περίπτωση για την υπεξαίρεση μισθών και συντάξεων καθώς και για την φοροεπιδρομή σε ότι περισσεύει από μισθούς και συντάξεις.

Κατά την Αγία Γραφή το λάγνο άτομο θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεων του!!


Άραγε οι υπεύθυνοι εντός και εκτός Ελλάδας που ταράζουν την γαλήνη και την ασφάλεια των ελλήνων πολιτών θα υποστούν ποτέ τις συνέπειες;; Υπάρχουν αμαρτίες και αμαρτίες, σε όλα τα μεγέθη και τα χρώματα και για όλα τα γούστα. Μονάχα 7 όμως από αυτές είναι θανάσιμες και μία από αυτές είναι η τρομολαγνεία!!!!

Η Τρομολαγνεία όπως την βλέπω εγώ είναι το μέγιστο τονωτικό για την αυτοπεποίθηση και το Εγώ αυτού που την χρησιμοποιεί, την χρησιμοποιεί αυτός που ασχολείται μαζί σου, ακόμα κι αν δεν τον θέλεις, δεν τον βρίσκεις επαρκή, έξυπνο ή αξιόλογο στην δουλειά του για να νιώθει ο ίδιος σαν θεός.

Τρομολαγνεία λοιπόν είναι η ενσυνείδητα και υποσυνείδητα επιβάλλουσα προβολή και διαφήμιση αρνητικών γεγονότων που δεν έχουν συμβεί και πιθανότατα να μην συμβούν ποτέ αλλά παρουσιάζονται για να πανικοβάλουν. Η τρομολαγνεία στην εποχή μας, είναι ένα εξαιρετικά επικίνδυνο και καταστρεπτικό εργαλείο, στα χέρια ανθρώπων που δεν γνωρίζουν τις επιπτώσεις, και δυστυχώς, ακόμη και στα χέρια ανθρώπων που τις γνωρίζουν πολύ καλά.

Χρησιμοποιείται στις μέρες μας όταν ο στόχος είναι να δημιουργηθεί στρεσογόνο κλίμα στην κοινωνία, ώστε να ενεργοποιηθούν μελετημένα στοχευόμενοι κοινωνικοί μηχανισμοί με συγκεκριμένες επιθυμητές αντιδράσεις και μεθόδους. Από τα όσα ζούμε φαίνεται πόσο εύκολο είναι να χειραγωγηθεί η ίδια η ιστορία που γράφουμε αυτή τη στιγμή στην εποχή μας, βάζοντας κάποιοι ταυτόχρονα εκατομμύρια ανθρώπους σε μία ενιαία ψυχολογική κατάσταση τρομολαγνείας.

Τα αποτελέσματα αυτής της πρακτικής φαίνονται από τις αντιδράσεις μας στην καθημερινότητα και στα γεγονότα που διαδραματίζονται, γεγονότα για το μέλλον μας τα οποία τροποποιειούνται συνεχώς από υψηλά συμφέροντα χαμηλού όμως επιπέδου συνείδησης για το τι κάνουν και τι αποτελέσματα θα έχουν αυτά που κάνουν.

Το λάθος των ελλήνων είναι ότι αφήνουμε την συνείδηση ενός άλλου ανθρώπου, ανθρώπων να ρίξει τους σπόρους δικών του τρομολαγνειακών πιστεύω στην δική μας συνείδηση και το μόνο αποτέλεσμα που έχει είναι αποδεδειγμένα η δυσλειτουργία της ψυχολογικής ισορροπίας μας, με αποτέλεσμα χαοτικά αρνητικά γεγονότα στην ζωή μας.

Βγαίνει καθημερινά ο Υπουργός Οικονομικών και ζητάει νέα μέτρα για να σταματήσουν οι σπατάλες, η διαφθορά και η γραφειοκρατία ώστε να περιορίσει το δημόσιο τα έξοδα του, αλλά ποτέ δεν μας λέει τρόπους για επενδύσεις και ανάπτυξη ώστε να υπάρξει επιχειρηματική δραστηριότητα. Μην έχοντας λοιπόν την δύναμη και την ικανότητα να δημιουργήσει ανάπτυξη τρομάζει τον κόσμο με καταστροφές και απειλές για να μην φανεί η ανικανότητα του όχι στον κόσμο που ταλαιπωρεί γιατί του είναι αδιάφορος αλλά σε αυτούς που θεωρεί ότι θα τον βοηθήσουν σε μια καριέρα του στο μέλλον.

Τρομολάγνος ο Στουρνάρας δεν διστάζει να απειλήσει και τους βουλευτές ρίχνοντας σε αυτούς το βάρος της αποτυχίας του λέγοντας τους κουρασμένους και την κοινωνία με πείνα, κατασχέσεις και φυλακίσεις. Πόσες φορές στην βουλή σε ερωτήσεις βουλευτών και δημοσιογράφων δεν αναφέρει πάντα ότι εάν δεν κάνουμε αυτό και το άλλο ο κόσμος θα πεινάσει;; Το μνημόνιο είτε το θέλουμε είτε όχι είναι όρος για να επιβιώσουμε και θα πρέπει αφού εμείς το θελήσαμε χωρίς να αντιδράσουμε να ζήσουμε με τους τρομολάγνους καταπίνοντας τους εκφοβισμούς και τις απειλές τους γιατί η ανάπτυξη με τέτοια αποτυχία και ανικανότητα θα αργήσει να έρθει.
freepen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ