2013-08-07 10:51:53
Φωτογραφία για Ο βοσκός από την Κρήτη για το Κύπρος - Κρήτη- Καστελορίζο: Το τρίγωνο της αβεβαιότητας
Σάββα, σχετικά με το άρθρο σου "Κύπρος - Κρήτη- Καστελορίζο: Το τρίγωνο της αβεβαιότητας"

Το Καστελόριζο έχει την ίδια αξία για την Ευρώπη και την δύση,, όση αξία έχει και η Κύπρος για το Ισραήλ και το Σουέζ. 

Αν οι Τούρκοι είχαν καταλάβει όλη την Κύπρο το 1974, σήμερα τα 180 εκατομμύρια μουσουλμάνων της ανατολικής Μεσογείου θα είχαν αποκλείσει μόνο με τις ψαρόβαρκες τους  ,, όχι μόνο το Ισραήλ αλλά και τα δελφίνια της ανατολικής Μεσογείου. 

Η Γραμμή - Κεντρική Ευρώπη - Ισραήλ- Σουέζ  υπάρχει εν ζωή και ελέγχετε ακόμη από την δύση , γιατί υπάρχει η Κύπρος το Καστελόριζο και η Ελλάδα. 

Η κατασκευή ενός υποθαλάσσιου αγωγού πάνω σε αυτήν την γραμμή ( Κύπρος- Καστελόριζο - Αθήνα - Ευρώπη) είναι αυτό που θα κρατήσει την ανατολική μεσόγειο σε δυτικά χέρια και κατά συνέπεια όρθιο το Ισραήλ για όσο θα έχει ανάγκη η δύση το φυσικό αέριο της περιοχής. 

Ισραήλ + Κύπρος =8 περίπου εκατομμύρια. 

Λιβύη + Αίγυπτος + Παλαιστίνη + Συρία + Τουρκία = 180-190 εκατομμύρια. 

Η Γεωοικονομία χρειάζεται και ανθρώπους,,, είναι θέμα ολίγων χρόνων να περάσει η ανατολική μεσόγειο στον πλήρη έλεγχο των μουσουλμάνων. 

Σαν μια σωλήνα διοχέτευσης οξυγόνου από την δύση προς Κύπρο - Ισραήλ θα ήταν αν κατασκευαζόταν ένας αγωγός από την Κύπρο - Ελλάδα - Ευρώπη, χωρίς την Τουρκία. 

Αυτό πρέπει να γίνει από κοινού των Ισραήλ Κύπρου Ελλάδος- χωρίς τους Αμερικάνους ή τους Ευρωπαίους, γιατί αυτός ο σωλήνας θα κρατήσει όρθια τα τρία αυτά κράτη στην περιοχή. 

Το Ισραήλ  είναι ένας ασθενείς που υπάρχει στην περιοχή γιατί είναι συνδεδεμένο απευθείας με την Ευρώπη,,, αν κάνει το λάθος να συνδεθεί μέσο της Τουρκίας με την Ευρώπη,, είναι θέμα χρόνου να του κόψουν το οξυγόνο οι μουσουλμάνοι. 

Αν αποκοπή η απευθείας σύνδεση του Ισραήλ με τον δυτικό πολιτισμό και την Ευρώπη, είναι θέμα χρόνου η υπάρξή του. 

Αν ανατολική μεσόγειος περάσει στους οπαδούς της Σαρίας, είναι θέμα χρόνου να εξαπλωθεί και στην υπόλοιπη Ευρώπη. 

Στην ανατολική μεσόγειο, θα  συγκρουστούν για άλλη μια φορά η δύση με την Ανατολή, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ με τον φασισμό της Σαρίας. 

Στριλιγκάς Γιάννης 
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ