2013-09-21 23:28:08
Φωτογραφία για BINTEO - Δεύτερη νίκη ο Παναθηναϊκός, 1-0 τον ΟΦΗ
Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πήρε ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Μετά από δύο διαδοχικές ισοπαλίες και την ήττα από τον Πανιώνιο, οι «πράσινοι» επέστρεψαν στις επιτυχίες. Για να γίνει αυτό, πάντως, καθοριστικό ρόλο έπαιξε η αποβολή του Ζβασίγια στο πρώτο λεπτό της επανάληψης, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου να πιέσει περισσότερο και να φτάσει στο γκολ με τον πιο ποιοτικό της παίκτη, το Μάρκους Μπεργκ. Οι Κρητικοί συμπλήρωσαν 4 ματς χωρίς να πετύχουν γκολ (σκόραραν την περασμένη αγωνιστική επί του Αστέρα Τρίπολης).

Ο Παναθηναϊκός είχε διάθεση στο πρώτο μέρος, κυκλοφορούσε καλύτερα τη μπάλα από το αντίπαλό του, παρ' όλα αυτά οι παίκτες δε μπορούσαν να βρουν τον τρόπο να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα του ΟΦΗ.

Πέρα από δύο σουτ που έγιναν και δεν ανησύχησαν καθόλου το Δασκαλάκη, οι «πράσινοι» δε μπήκαν ποτέ με αξιώσεις στη μεγάλη περιοχή των Κρητικών, που από την πλευρά τους πέτυχαν αυτό που ήθελαν και που δεν ήταν άλλο από το να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους.


Πριν καλά-καλά συμπληρωθούν τα πρώτα 10 δευτερόλεπτα στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ έμεινε με 10 παίκτες. Ο Ζβασίγια στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα, την έδωσε στο Μπεργκ, ο οποίος αφού την έκλεψε προσπάθησε να μπει προς την εστία του Δασκαλάκη. Ο αμυντικός των Κρητικών τράβηξε το Σουηδό από την φανέλα με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα του Δασκαλόπουλου.

Από το σημείο εκείνο και μετά τα πάντα άλλαξαν. Οι γηπεδούχοι άρχισαν να πιέζουν όλο και περισσότερο, αλλά και πάλι δε δημιουργούσαν ευκαιρίες. Τελικά το «γόρδιο δεσμό» έλυσε ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός πήρε τη μπάλα βρισκόμενος σε θέση οφσάιντ, άλλαξε με τον Αμπεΐντ και με πλασέ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Δασκαλάκη (1-0).

Με 10 παίκτες τελείωσε το ματς και ο Παναθηναϊκός, λόγω της αποβολής του Ρισβάνη στο 84΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ