2013-10-30 04:52:06
Φωτογραφία για Ουκρανή αναζητείται για τη δολοφονία 81χρονου
Μία 46χρονη από την Ουκρανία φέρεται ως δράστις της δολοφονίας του 81χρονου που βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στον Αγ. Παντελεήμονα τον Ιούλιο του 2012, σύμφωνα με την αστυνομία. Ο 81χρονος είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του με τραύματα που είχαν προκληθεί από αιχμηρό αντικείμενο, σε διάφορα σημεία του σώματός του. Ο χρόνος θανάτου προσδιορίσθηκε λίγες ημέρες νωρίτερα.

Σύμφωνα με την αστυνομία η δράστις φιλοξενείτο τον τελευταίο μήνα πριν από τη δολοφονία, από το θύμα στην οικία του, την οποία εγκατέλειψε εσπευσμένα την ημέρα της ανθρωποκτονίας και αναχώρησε για Ουκρανία. Σε βάρος της 46χρονης σχηματίσθηκε δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, ενώ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και γίνονται οι ενέργειες για την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης.

Έπειτα από σχετική εισαγγελική διάταξη, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας καθώς και φωτογραφία της κατηγορουμένης. Πρόκειται για τη Ναταλία ή Natalia ή Natalyia Λοζίδου ή Λοζίνα ή Lozidou ή Lozina ή Kamenets του Αλεξάνδρου και της Μαρίας που γεννήθηκε το 1967 στην Ουκρανία. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στα δικαστήρια το ζεύγος Σμιθ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στα δικαστήρια το ζεύγος Σμιθ
«Τιμή να βοηθάς τη UNICEF»
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Τιμή να βοηθάς τη UNICEF»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ