2012-04-17 10:00:12
Φωτογραφία για Τα πλάνα του Αλαφούζου
Ο Αλαφούζος εντείνει τις προσπάθειές του για να σώσει τον ΠΑΟ και αν δεν βρεθεί η άκρη με τους Τζίγγερ και Βγενό σκοπεύει να πάρει τον κόσμο στο πλευρό του.

Παρά τις διακοπές του Πάσχα, η ομάδα του Γιάννη Αλαφούζου ενέτεινε τις επαφές της για την επόμενη μέρα του Τριφυλλιού και προσπάθησε – μάταια – να φέρει κοντά τις πλευρές του Βαρδινογάννη και του Τζίγγερ ώστε να έχει δίπλα του και τους δύο ισχυρούς άνδρες για να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό του και να προλάβει να αποφύγει το Πρωτοδικείο ο Παναθηναϊκός.

Ωστόσο, αυτό δεν κατέστη εφικτό και πολύ πιθανό είναι όπως σας έχουν ενημερώσει να μην γίνει ούτε η προγραμματισμένη ΓΣ. Παρά ταύτα, ο Έλληνας επιχειρηματίας δεν έχει σκοπό να τα παρατήσει και το πλάνο του χωρίζεται σε τρεις άξονες:

Πρώτον, αν ο Γ.Βαρδινογιάννης επιμένει στην απόφασή του να μην ασχοληθεί ξανά με τον Παναθηναϊκό, πράγμα εξαιρετικά πιθανό, θα ζητήσει μέσω των παλαιμάχων τις μετοχές του
. Δεύτερον, από τις μέχρι τώρα επαφές του και τους επιχειρηματίες που βρίσκονται στο πλευρό του έχουν ήδη μαζευτεί περίπου 4-5 εκ. ευρώ τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για να πληρωθούν οι παίκτες και να σωθεί η παρτίδα της αδειοδότησης. Και τρίτον, εφόσον ξεκαθαρίσουν τα παραπάνω και γνωρίζει ακριβώς ποιοι επιχειρηματίες είναι στο πλευρό του, μετά την 1η Μαΐου σκοπεύει να μιλήσει δημόσια για το πλάνο του και να καλέσει τον κόσμο στο πλευρό του, να αγοράσει μετοχές και να μαζευτούν άλλα 5-6 εκ. ευρώ που θα εξασφαλίσουν το μέλλον του συλλόγου.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ