2023-10-29 11:30:03
Φωτογραφία για Σκαραβαίος: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς του Alpha - Πότε θα προβληθεί;
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα μιας νέας αστυνομικής σειράς, με τίτλο Σκαραβαίος, που θα δούμε στο δεύτερο μισό της σεζόν από τη συχνότητα του Alpha. 

Με έμπνευση από τις «Ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα», ο σκηνοθέτης των μεγάλων θεατρικών επιτυχιών Σταύρος Στάγκος, δημιουργεί μια σειρά λίγων επεισοδίων που θα βασίζεται σε αστυνομικές υποθέσεις μυστηρίου και σασπένς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Tv24, κάθε ξεχωριστό επεισόδιο στο οποίο θα πρωταγωνιστούν και άλλοι ηθοποιοί, θα καταπιάνεται με ένα κοινωνικό πρόβλημα που θα αναλαμβάνει να λύσει ένας ντετέκτιβ τον οποίο και θα υποδυθεί ο Γιάννης Τσορτέκης ο οποίος ως άνθρωπος θα φέρει αρκετές ιδιαιτερότητες. Κάθε θέμα θα έχει τη λύση του, όμως στο τηλεοπτικό αυτό ταξίδι, ο κορυφαίος ηθοποιός που το κοινό λάτρεψε στις σειρές «Σκοτεινή θάλασσα», «Maestro» και «Αυτή η νύχτα μένει» δεν θα είναι μόνος. Σε ρόλους κλειδιά θα βρεθούν δίπλα του ο Γιώργος Πυρπασόπουλος και η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη
. Παράλληλα με τις ιστορίες που θα εξελίσσονται, το κοινό θα ανακαλύπτει σε κάθε επεισόδιο και πτυχές του ντετέκτιβ από την προσωπική του ζωή. Έτσι, σιγά- σιγά θα γίνουν γνωστές και οι αφορμές που τον έχουν· οδηγήσει στο συγκεκριμένο μοτίβο ζωής που ακολουθεί. Κι αν αναρωτιέστε ποιος είναι ο συμβολισμός του τίτλου σε σχέση με τη σειρά, σας ενημερώνουμε πως αυτού του είδους το αυτοκίνητο θα έχει ο κεντρικός ήρωας.

Τα γυρίσματα θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό καθώς πρόθεση της παραγωγής είναι πριν ξεκινήσει η σειρά να προβάλλεται, να είναι έτοιμο όλο το υλικό. Ωστόσο η πρεμιέρα χρονικό τοποθετείται τις πρώτες εβδομάδες του 2024 όπου και θα έχουν ολοκληρωθεί τόσο η κωμωδία του καναλιού. «Φόνοι στο Καμπαναριό», όσο και η κοινωνική σειρά «Ο γιατρός». Δηλαδή «Ο Σκαραβαίος» θα είναι η σειρά που θα παίζει μετά τον «Σασμό» κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Και πάλι όμως, τίποτα δεν είναι τελεσίδικο. Κοινώς το κανάλι εξετάζει την καλύτερη δυνατή ώρα για την προβολή της νέας αυτής σειράς που ίσως τελικά να μην διατηρήσει και αυτό τον τίτλο. Τέλος, λέγεται πως κορυφαία ονόματα του θεάτρου και της τηλεόρασης θα αναλάβουν δίπλα στους προαναφερθέντες κομβικούς ρόλους που θα εντυπωσιάσουν το κοινό.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ