2012-12-09 19:13:05
Φωτογραφία για Ήρθε η ώρα για το ντέρμπι των αιωνίων
Ήρθε η ώρα για το πρώτο ντέρμπι της φετινής αγωνιστικής χρονιάς, για το απόλυτο ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι δύο «αιώνιοι» θα επιχειρήσουν να λύσουν τις διαφορές τους απόψε, στο ΟΑΚΑ, σε μια αναμέτρηση στην οποία δεν παίζει ρόλο η βαθμολογία, το ρόστερ ή η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κάθε ομάδα, αλλά η δίψα για τη νίκη και το θρίαμβο.

Για τον γηπεδούχο Παναθηναϊκό, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα επέλεξε να κατεβάσει ενδεκάδα με μόνη αλλαγή το Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο σε σχέση με τον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στην Τότεναμ.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3.

Ο Καρνέζης θα είναι κάτω από την εστία. Ο Σπυρόπουλος και ο Σεϊταρίδης στα άκρα με τους Βύντρα και Τριανταφυλλόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Ο Βιτόλο θα είναι το μόνο αμυντικό χαφ, με τους Ζέκα και Σισοκό μπροστά τους.

Στα άκρα της επίθεσης θα είναι ο Χριστοδουλόπουλος και ο Μαυρίας με τον Τοτσέ στην κορυφή.


Ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός θέλει να πάρει τη νίκη όχι μόνο για τους τρεις βαθμούς της που θα φέρουν τους πράσινους στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, αλλά πρωτίστως για το γόητρο και για να «γλυκάνει» τον κόσμο που θα βρεθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Άλλωστε, αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Αργεντινός τεχνικός στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης: «Πρέπει να νικήσουμε για την ιστορία μας και τον κόσμο».

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έχει και δικούς του οπαδούς απόψε στο ΟΑΚΑ, όμως αρκετοί φίλοι του βρέθηκαν στο Ρέντη για να δώσουν στην ομάδα την απαιτούμενη ώθηση πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τον Ράφικ Τζεμπούρ αντί του Κώστα Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης, επέλεξε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Πιο αναλυτικά, ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει τους «ερυθρόλευκους» με τερματοφύλακα τον Κάρολ, αριστερά στην άμυνα τον Χολέβας, δεξιά τον Τοροσίδη, στόπερ τους Μανωλά, Σιόβα, τριάδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής τους Μοδέστο, Μανιάτη, Ιμπαγάσα, στα άκρα τους Αμπντούν, Φουστέρ και στην επίθεση τον Τζεμπούρ.

Πηγή: sport-fm
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Λεμονοδάσος Πόρου
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Λεμονοδάσος Πόρου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ